2022 er dit år!

Det er tid  til at gøre dig og dit brands visuelle udtryk lige som magnetisk, som du i virkeligheden er (også selvom du lige nu måske ikke føler dig så magnetisk) og vise det til verden – så du kan bidrage stort! 

“Jeg vil til enhver tid anbefale Marie som brandingfotograf! Marie er varm, super professionel, og har det fulde overblik. Hun er meget dygtigere end du havde forestillet dig, nok mest fordi hun ved, hvad du har behov for lang tid før du selv ved det. Og det gør, at den værdi du får for prisen er langt større end det du faktisk får. Billederne har klart være med til at hjælpe mig med at steppe ind i mit next level, fordi jeg kunne se hvordan det kom til at se ud. Det er en kæmpe fordel at Marie har så meget branderfaring som helhed, hvilket betyder at hun kan se hvad jeg har behov for, før jeg selv ved det. Det betyder at jeg selv kunne slappe af i løbet af processen. Og det er helt klart Maries fortjeneste, fordi hun har overblik, er fantastisk til at skabe god stemning, og så er hun bare så smadder dygtig!”

Lotte Lova

Mentor & inspirator

din sjæl kalder

Lyder det her som dig?

✔️Du ved at du har det i dig, det der skal til for at skabe et succesfuldt liv og ikke mindst en succesfuld forretning, men du er endnu ikke skarp på, hvordan du skaber et visuelt univers, som er et match til det!

✔️Du drømmer om at skabe en succesfuld forretning, der matcher dine vildeste drømme, men du ved ikke, hvordan du skaber et personligt brand som er i tråd med det. 

✔️Din sjæl kalder på mere, men du bliver ved med at opleve at indre & ydre blokeringer spænder ben for dig. 

✔️Du føler dig ikke magnetiske når du poster på SoMe, ligesom din hjemmeside heller ikke helt udstråler den power du i virkeligheden er.

✔️Du er åben for det spirituelle, men du ved ikke hvordan du skal inddrage det i din daglige praksis, som et redskab til at vækste din business. 

✔️Du bremser igen og igen dig selv fra overhovedet at poste noget, fordi du ikke har billeder du er stolt af.. 

 

 

Marie du er så indlevende og professionel & du formår virkelig at iscenesætte alle mine ønsker til noget jeg ikke kunne drømme om. WOW for nogle billeder! Det du gør er helt unikt & jeg elsker dig for at have lavet sådan en fuld pakke med det hele. Tak til universet for at have bragt mig mod din vej!

Anja Nøddebo, Pilatespro.dk

Jeg har selv været der.. 

Der hvor jeg intet flow havde i min forretning, på trods af at jeg puttede masser af penge i annoncer, postede opslag dagligt og ellers gjorde hvad alle eksperterne sagde.

Men jeg havde spillet mig selv lille, og jeg havde ikke lyttet til min sjæl. Det gjorde, at jeg ikke udtrykte mig fra min essens… Så jeg gemte mig, og var ikke til at høre eller se.. 

Da det gik op for mig, hvor selvsaboterende jeg var, tog jeg action og lyttede til min sjæl, og fik skabt et visuelt og sprogligt univers i tråd med min essens. Herfra stod jeg autentisk og synligt frem, hvilket føltes fantastisk (efter at det skræmmende havde lagt sig)!  

Og så kom flowet! 

Er dette for dig? 

Dette gruppeforløb er for dig der:

… er nystartet, eller som endnu ikke har fået den succes, som du drømmer om.

… sidder med følelsen af ikke at turde stå i dit eget spotlight, som den du du virkelig er!

… drømmer om fuldstændig magnetiske billeder – helt i tråd med dig og din essens, så du kan få skabt en magnetisk hjemmeside, for ikke at tale om profilbilleder som kan mærkes, covers til SoMe og salgskampagner!

… ønsker hjælp til at skabe en rød tråd i dit visuelle (og sproglige) udtryk på alle dine platforme – som er et spejl på din essens.

✹ … ønsker at arbejde med dit mindset og med din frekvens – så det er et match til dig, når alle begrænsingerne er skrællet væk.

✹ … gerne vil skifte bør og skal ud med glæde, passion, gejst og balance.

…  ønsker at udvide dit netværk med powerfulde ligesindende, som du kan dele din rejse med, og som forstår dit sprog, dine udfordringer og ikke mindst dine vilde drømme.

… der har drive og selvstændighed, og som ønsker forpligtende fællesskaber og aftaler, så du ved at du får rykket på det du skal.

… er fuldstændig KLAR til at skabe en succesfuld forretning NU! Og som VED, at billeder og det visuelle siger mere end 1000 ord, og som samtidig anerkender at det at skabe en succesfuld business er en proces – og derfor vil du gerne være i processen over lidt tid !

…der kan mærke at det her forløb kalder..

Essensbranding i øjenhøjde

HVAD FÅR DU med på forløbet?

Gennem forløbet vil du få:

✔️… udfoldet dine visioner for de næste par år – så du skaber et visuelt udtryk der er et match til det!

✔️… styr på dine dybeste værdier, som du kan altid vil kunne navigere ud fra – både når du skal skabe dit visuelle udtryk, men også når du skal træffe beslutninger i dit liv og business generelt!

✔️… arbejdet med dit selvbillede, så du ikke længere lader dig bremse af øvre begrænsinger.

✔️… lært at navigere indefra din essens.

✔️ … fuldstændig styr på hvilke visuelle historier lige præcis DU har brug for at fortælle og vise.

✔️… få arbejdet med at skabe en rød tråd i dit visuelle univers på tværs af alle dine platforme, som er fuldstændig magnetisk og i tråd med din essens.

✔️… få de 12 vigtigste professionelle billeder af dig, som stråler af autentisitet og af dig, så din hjemmeside kan stå knivskarpt, og så du har til profilbillede, covers på SoMe, og ikke mindst til salgsannoncer & kampagner.  

✔️… Professionel make-up og styling inden shootet – så du kan shine – med en makeup, der passer lige til dig – helt naturlig eller med mere kant.

✔️…du vil blive indført i hvordan du selv skaber en autentisk og overskuelig annoncestrategi på Facebook og Instagram – med Facebook-annonce-ekspert Chaneese Friis. 

✔️… få konkret og personlig sparring på din hjemmeside og dine sociale platforme, så de visuelt og sprogligt taler direkte (og dermed sælger) til dine drømmekunder.

✔️ … hjælp og støtte, og hep fra en mentor der virkelig SER dig og dit potentiale – og som hjælper dig med at skrue op for DIG, og som selv har gået vejen. 

 

… og ikke mindst …

✔️…så vil jeg dele min livsvisdom med dig!

✔️…og du vil få fornyet din energi, dit gåpåmod og dit drive, så du kan gå direkte ud og BIDRAGE med dine unikke kompetencer og produkter.

BONUS inkluderet: 

✔️… Min workshop om selv at skabe magnetiske billeder, så du selv (med din smartphone eller kamera) kan skabe autentiske billeder til SoMe fuldstændig i tråd med DIG og dit brand. Værdi: 1499

✔️… 1 essensclearing hvor jeg clearer og healer blokeringer fra dette & tidligere liv, som ubevidst (&  måske) bevidst spænder ben for dig.  Værdi i sig selv: 800 kr. ex moms

✔️… 2 olieblandinger som vil støtte dig i din transformationsproces. Essentielle olier er naturens kraft og magi på flaske. Det er potente kræfter, som påvirker vores biokemi på både et fysisk, psykisk og emotionelt plan. Derfor er de geniale hjælpere, når vi skal vækste. Oliernes samlede værdi (ved køb af hver enkelt olie, som er med i blandingerne)  3000 kr.

✔️… Mine bedste guidede meditationer med fokus på at vækste personligt og i business

Billeder i tråd med den du virkelig er

Stå stærkt i dig

Det er tid  til at træde ind i den powerfulde version af dig, som du virkelig er, og vise det til verden – så du kan bidrage stort!

Marie er en magiker bag et kamera. Hun forstod virkelig at fange min essens på mine brandbilleder. Hun har en rigtig god forretningsforståelse og evner at skabe billeder der fortæller de historier der skal til, for at ens drømmekunder kan mærke hvem man er  og hvad man har på hjertet. For mig har det betyder at min hjemmeside, salgssider og mit content til sociale medier er blevet 100 gange nemmere at lave og ser 100 gange bedre ud. Jeg skal ikke bruge hverken tid eller penge på at finde de rigtige billeder med de helt rigtige udtryk og farver, og det er en kæmpe stor hjælp. Marie vil være en genial samarbejdspartner, hvis du ønsker at tage din forretning til det næste niveau og begynde at blive synlig fra et powerfuldt autentisk sted. Hun har mine aller største anbefalinger.

Mia Poulsen, Soulfull Business

Essensbranding i øjenhøjde

ALT Det praktiske

Vi starter onsdag d. 27 april og forløbet varer 4 måneder  (inklusiv sommmerferie)

SÅDAN FOREGÅR DET

Efter tilmelding vil du modtage en mail med al den startinfo du har brug for. 

Jeg vil være spaceholder for at du og de andre deltagere kan skabe vild transformation i forhold til dig og dit brand og dets visuelle udtryk. 

Formatet vil være en blanding af undervisning og praktiske opgaver, konkret sparring på din udvikling, og et fællesfotoshoot på Vejlefjord med efterfølgende spaoplevelse, hvor du får et 45 minutters shoot tilrettelagt lige præcis dig og de historier der er vigtigst for dig – og du får 12 smukke og autentiske digitale billeder – så du kan mærkes! 

Vi vil mødes på zoom – og ellers kommunikerer vi i en lukket Facebookgruppe, hvor sparring og hep er den naturligste selvfølge – undervejs får du selvfølgelig mulighed for at stille alle de spørgsmål, som du måtte have.

Kan du ikke deltage live, er der mulighed for replay –  efter et par dage vil du altid få tilsendt replay fra vores lives lige i din mailboks, så du kan se den lige når det passer dig!

Vi starter den onsdag d. 27. April kl. 10-12 og så mødes vi efterfølgende på disse datoer: 

11. maj kl. 10-12  

25 maj kl. 10-12 

8. juni kl. 10-12 

21. juni Shooting day på Vejlefjord 

22. juni Shooting day på Vejlefjord (du deltager på én af dagene) 

6. juli

Sommerferie 

10 august kl. 10-12

24. august kl. 10-12 (afslutning)

… OG PRISEN…?

Pris: 14.400 kr. ex moms

Kontakt mig for en uforpligtende samtale, så du kan mærke ind i om det er det rette forløb for dig. Ved du, at du er helt klar – så tryk på knappen herunder. 

Du kan vælge at betale på én gang eller betale 4.900 ex moms i 3 rater,  2.500 ex moms i 6 rater eller 1.260 ex moms i 12 rater.

Kom med og få kickstartet din business med stil og glæde!  Jeg vil ELSKE at have dig med!

Be who you really are!

Mit hvorfor

At hjælpe dig med at skabe et liv du elsker

De her to krudtugler er mit hvorfor – Jeg er nemlig helt enormt optaget af at skabe en hverdag fuld af alt det vi elsker (og er ret så succesfuld i den retning) – og jeg ELSKER at hjælpe skønne, ambitiøse kvinder som er her i verden for at bidrage, med også at skabe en hverdag de elsker med udgangspunkt i en succesfuld business – bare ved at være sig selv, og skabe fra allignment.

Til daglig hjælper jeg ambitiøse kvinder med at blive magnetiske i deres brand, og med at skabe kæmpe opgraderinger i deres brand – så de skaber connections med deres drømmekunder, og så de med lethed kan træde ind i deres BIG TIME NEXT LEVEL. 

Og jeg intet mindre end ELSKER det!

Billeder i tråd med den du virkelig er