Min guide til magnetiske billeder

Skab selv magnetiske brandingbilleder af dig

Wooow sikke en lækker e-bog med masser af gode fif og inspiration. Jeg har selv tænkt på at skulle i gang med at tage nye billeder til min forretning, så der vil jeg da helt klart følge din guide her 🤩🌟

Eveliina Sonjasofia Dahl

Stemmehealer, sanger & sangskriver

Jeg er helt vild med ebogen! Den er SÅ gennemført og MEGA fed. Jeg synes den er virkelig værdifuld og der er så meget gods i den, at jeg med glæde havde betalt for den!

Mette Iversen

Energi healer, clairvoyant og spirituel underviser

Waau, for en  e-bog! Jeg er blæst bagover. Du levere jo et helt gennemført produkt 😱 SÅ FLOT, lækkert og æstetisk. Det er Mega gode tip!
Pia Maria Manou

Menopause Mentor

E-bogen du har ventet på 

Oplever du dette?

✹ Dine billeder har slet ikke den vibe du ønsker! 

✹Du ved ikke hvad du skal lave på dine billeder!

✹Du ønsker billeder i tråd med dig og dit brand, men du er i tvivl om hvad det overhovedet vil sige, for ikke at tale om, hvordan du skaber det!

✹Du ved ikke hvordan du selv skal tage dine billeder!

✹Din mangel på viden om, hvordan man tager gode billeder, stopper dig i overhovedet at gå i gang med billeder – hvilket påvirker din synlighed negativt!

✹ Du ønsker at connecte med din drømmemålgruppe, men du føler ikke at dine billeder repræsenterer DIG! 

E-bogen du har ventet på

Mine bedste tips så du selv kan skabe magnetiske brandingbilleder samlet i en smuk e-bog

Du får her muligheden for at få fingrene i mine bedste hemmeligheder i forhold til at skabe brandingbilleder af sig selv – med det udstyr, som du nu har til rådighed. Principperne er nemlig de samme om du skyder med professionelt udstyr eller med din mobil. 

Denne e-bog vil hjælpe dig med at dykke ned i dit brand og dine visioner først, så du har styr på dine kernehistorier helt i tråd med dig og dine vædier – for derefter at give dig den basisviden du har brug for, så du kan skabe smukke, autentiske billeder i tråd med dig og dit brand – så du kan blive magnetisk og tiltrække dine drømmekunder! Rigtig god fornøjelse!

Er du klar til at gå ALL-IN i din business?

Og ønsker professionel hjælp til det? Så tjek mine HIGH-END branding & fotoforløb ud, hvor vi dykker ned i dit brands essens og sammen gør dit brand fuldstændig magnetisk!