Sådan kan jeg hjælpe dig

med at skab en kæmpe opgradering i dit brand

Jeg er et match til dig, der:

✔️ Er super ambitiøs, og KLAR til en kæmpe opgradering af dig og din business – med udgangspunkt i din essens.

✔️ Er kvinde med formål og med noget på hjerte – du ønsker at bidrage positivt i verden med det du brænder for.

✔️ Tør være personlig (uden nødvendigvis at være privat) i din branding – for så kan dine ideelle kunder mærke dig.

✔️ Ønsker billeder/film med nærvær og stemning – i allignment med dit brand.

✔️ Vil have billeder af dig selv, som du ELSKER (også dig der ikke føler dig fotogen).

✔️ Ønsker hjælp til at udvikle dit brand – så du nemt kan træde ind i din næste version – dit BIG time next level.

✔️ Ønsker en bred variation, og billeder der matcher de historier, som du gerne vil fortælle, så din markedsføring på alle dine platforme bliver let og effektiv.

✔️ Er klar til bare at være DIG – også i din business – for når du er det – så er du magnetisk og karismatisk – også selvom du måske ikke ved det endnu.

✔️ Ønsker en fotograf der har fokus på et abundencemindset, er storfan af universet, og med en succesfuld brug af law-of-attraction.

✔️ Vil have en skøn og tryg oplevelse fra start til slut med at skabe billeder og film, der matcher dig og dit brand.

Essensbranding i øjenhøjde

“Gør dit brand magnetisk”

“Gør dit brand magnetisk” er mit signatur forløb – fordi her kan vi virkelig skabe værdi for dig og dit brand! Det er et essensbranding & fotoforløb som leder frem til en heldags oplevelse, hvor vi i fællesskab kreerer 6+ måneders smukt og autentisk billedcontent på bare én dag. Det er SÅ meget mere end et fotoshoot – det er en fejring dig, der stepper  fuldt ind i din power og brilliance!

Forestil dig at have et helt billedbibliotek med 1oo varierede billeder, hvor du stråler og er dig – hele dig, så dine drømmekunder let kan connecte med dig! Forestil dig, hvor let det vil være at skabe opslag til Facebook, Instagram, Linkin. Forestil dig, hvordan din hjemmeside stråler af det, du virkelig ønsker at den skal.  Forestil dig, at du bare skal lægge den rette energi i det én gang, og så har du billeder til et halvt til et helt års billedcontent. 

Forløbet her er for dig der:

✔️ Ønsker brandingmentoring med udgangspunkt i din essens!

✔️Der ønsker et fuldstændig magnetisk brand med et kæmpe billedkatalog fuldstændig i tråd med dig, så det altid er let for dig at lave indhold til SoMe, online kurser, hjemmeside, annonceringer, kampagner mm.  

✔️Ønsker at udvikle på dit brand, så du kan træde fuldt ud i dit next level!

✔️Vil elske at blive SET i processen undervejs med værdifuld sparring og guidning

✔️Virkelig ønsker at blive afspejlet, som den du virkelig er, så du kan tiltrække lige præcis de mennesker, der har brug for dine unikke kompetencer, og som du samtidig synes er virkelig skønne at arbejde sammen med.

Den er for dig, der er klar til at skabe et magnetisk brand, så du kan bidrage stort med dit unikke bidrag!

DIN INVESTERING:

32.000 ex moms

Med mulighed for at betale i op til 12 rater. 

DIN INVESTERING INDEHOLDER:

2 timers online essensbrandings-udvikling – sammen udvikler vi på dit brand, så det kommer i allignment med din essens. Hos mig står du ikke alene med processen med at svare på brandingspørgsmål – vi gør det sammen, og jeg bruger en af mine naturlige genizoner – at hjælpe dig til dit næste niveau undervejs! 

 1,5 times brand vision-planlægningssession hos dig eller online – vi planlægger lokationer, outfits, rekvisitter og key shots sammen, så dit brands historie bliver fortalt, så andre også kan mærke det.

1 times online hjemmesideoptimering hvor vi kigger din hjemmeside efter sømmene og får din gjort din kommunikation spot on og i tråd med dig. 

Professionel make-up og styling inden shootet 2,5 times varighed  – så du kan shine hele dagen – med en makeup, der passer lige til dig – helt naturlig eller med mere kant. 

 Et 6 timers heldags shoot på op til 4 forskellige lokationer og 8-12 forskellige outfits.

Makeup-artist og styling er med hele dagen – for at sikre at alle detaljer er lige i skabet, og sørge for at du stråler hele dagen.

100 digitale varierede billeder i både fuld resolution samt i social media resolution i et online galleri med smukke billeder i allignment med dig og dit brand – til alle dine platforme – og du har selvfølgelig min støtte til at udvælge billederne, hvis du skulle have brug for det!

Redigering og retouchering er inkluderet – 10 stk fuld retoucheret, resten med min signatur redigering.

45 minutters opsamlende møde online –  vejledning i forhold til brug af billeder på alle dine platforme.

Shoot plan i form at et visuelt moodboard Hvor, hvornår, hvordan

Snack, drikke og let frokost under shoot

Kørsel mellem locations til dit shoot

Kørsel de første 50 km fra Ryomgård, herefter 6 kr. per km i Jylland – til Sjælland koster det 3.500 ex moms i alt.

BONUS: 

2 energetiske essensclearinger hvor jeg clearer og healer blokeringer fra dette & tidligere liv, som ubevidst (&  måske) bevidst spænder ben for dig.  Værdi i sig selv: 2400 ex moms

2 olieblandinger udvalgt til dig og dine behov som vil støtte dig i din transformationsproces. Essentielle olier er naturens kraft og magi på flaske. Det er potente kræfter, som påvirker vores biokemi på både et fysisk, psykisk og emotionelt plan. Derfor er de geniale hjælpere, når vi skal vækste. Oliernes samlede værdi (ved køb af hver enkelt olie, som er med i blandingerne)  2-3000 kr. 

 

Essensbranding i øjenhøjde

“Branding StartUp”

Dette essensbranding & fotoforløb er til dig, der er i en opstartsfase, og som ønsker hjælp til at træde fuldt ind i din power og dit unikke bidrag! Her dykker vi ned i dit brand, med udgangspunkt i din essens! Jeg vil hjælpe dig med min stærke intuition og med at stille de rette spørgsmål, så du får mærket efter, hvad din sjæl virkelig kalder på. 

Forløbet her er for dig der:

✔️Ønsker brandingmentoring med udgangspunkt i din essens!

✔️Ønsker smukke billeder der stråler af DIG, så du let kan starte din business op og fremstå autentisk og proffesionel!

✔️Hvis behov for et stort antal billeder endnu ikke er stort, til gengæld ønsker du de helt rigtige billeder!

✔️Ønsker at udvikle på dit brand, så du kan træde fuldt ud i dit next level, og du vil elske at blive SET i processen undervejs!

Her får du 10 billeder der passer til din hjemmeside, til annoncering, covers til SoMe og salgskampagner. De perfekte StartUp billeder!

DIN INVESTERING:

16.000 ex moms

Med mulighed for at betale i op til 12 rater. 

DIN INVESTERING INDEHOLDER:

2 timers online essensbranding-udvikling – sammen udvikler vi på dit brand, så det kommer i allignment med din essens. Hos mig står du ikke alene med processen med at svare på brandingspørgsmål – vi gør det sammen, og jeg bruger en af mine naturlige genizoner – at hjælpe dig til dit næste niveau undervejs! 

 90 minutters brand vision-planlægnings-session hos dig eller online – vi planlægger lokation, outfits, rekvisitter og key shots sammen, så dit brands historie bliver fortalt, så andre også kan mærke det.

Professionel make-up og styling inden shootet – 2,5 times varighed så du kan shine – med en makeup, der passer lige til dig – helt naturlig eller med mere kant. 

1 times shoot på 1 lokation og 2-3 forskellige outfits.

Makeup-artist og styling er med under hele shootet – for at sikre at alle detaljer er lige i skabet, og sørge for at du stråler.

Shoot plan i form at et visuelt moodboard Hvor, hvornår, hvordan

10 digitale, billeder i både fuld resolution samt i social media resolution i et online galleri med smukke billeder i allignment med dig og dit brand. (med mulighed for tilkøb af flere billeder).

Redigering og retouchering er inkluderet 

Kørsel de første 50 km fra Ryomgård, herefter 6 kr. per km i Jylland 

BONUS: 

1 energetiske essensclearinger hvor jeg clearer og healer blokeringer fra dette & tidligere liv, som ubevidst (&  måske) bevidst spænder ben for dig.  Værdi i sig selv: 1200 ex moms

2 olieblandinger udvalgt til dig og dine behov som vil støtte dig i din transformationsproces. Essentielle olier er naturens kraft og magi på flaske. Det er potente kræfter, som påvirker vores biokemi på både et fysisk, psykisk og emotionelt plan. Derfor er de geniale hjælpere, når vi skal vækste. Oliernes samlede værdi (ved køb af hver enkelt olie, som er med i blandingerne)  2-3000 kr. 

Mulighed for tilkøb:

Extra billeder 

Sparring på produktportefølje & hjemmesideoptimering

 

Essensbranding i øjenhøjde

“Branding Restart”

Dette essensbranding & fotoforløb er til dig, der står i et skifte med din business, og som ønsker hjælp, så du kan lave det skifte med lethed.

Så du kan træde fuldt ind i din power og dit unikke bidrag – det som er det rigtige skridt for dig nu! Her dykker vi ned i dit brand, med udgangspunkt i din essens! Jeg vil hjælpe dig med min stærke intuition og med at stille de rette spørgsmål, så du får mærket efter, hvad din sjæl virkelig kalder på. 

Forløbet her er for dig, der både ønsker brandingmentoring & 25 smukke billeder der stråler af DIG! Du ønsker at udvikle på dit brand, så du kan træde fuldt ud i dit next level, og du vil elske at blive SET i processen undervejs!

Her får du billeder der passer til din hjemmeside, til annoncering, covers til SoMe og salgskampagner + billeder til SoMe på alle dine platforme.

Denne pakke er den perfekte for dig, der allerede har et brand, men som ved at du bliver mødt til at rebrande dig selv, og som ønsker at dit brand skal være fuldstændig magnetisk!

DIN INVESTERING:

23.000 ex moms

Med mulighed for at betale i op til 12 rater. 

DIN INVESTERING INDEHOLDER:

2 timers online essensbranding-udvikling – sammen udvikler vi på dit brand, så det kommer i allignment med din essens. Hos mig står du ikke alene med processen med at svare på brandingspørgsmål – vi gør det sammen, og jeg bruger en af mine naturlige genizoner – at hjælpe dig til dit næste niveau undervejs! 

 90 minutters brand vision-planlægnings-session hos dig eller online – vi planlægger lokation, outfits, rekvisitter og key shots sammen, så dit brands historie bliver fortalt, så andre også kan mærke det.

Professionel make-up og styling inden shootet – 2,5 times varighed så du kan shine – med en makeup, der passer lige til dig – helt naturlig eller med mere kant. 

2,5 times shoot på op til 2 lokationer og 5-6 forskellige outfits.

Makeup-artist og styling er med under hele shootet – for at sikre at alle detaljer er lige i skabet, og sørge for at du stråler.

Shoot plan i form at et visuelt moodboard Hvor, hvornår, hvordan.

Snack, drikke og let frokost under shoot

25 digitale, varierede billeder i både fuld resolution samt i social media resolution i et online galleri med smukke billeder i allignment med dig og dit brand. (med mulighed for tilkøb af flere billeder).

Redigering og retouchering er inkluderet 

45 minutters opsamlende møde online –  vejledning i forhold til brug af billeder på alle dine platforme.

Kørsel de første 50 km fra Ryomgård, herefter 6 kr. per km i Jylland 

BONUS: 

1 energetiske essensclearinger hvor jeg clearer og healer blokeringer fra dette & tidligere liv, som ubevidst (&  måske) bevidst spænder ben for dig.  Værdi i sig selv: 1200 ex moms

2 olieblandinger udvalgt til dig og dine behov som vil støtte dig i din transformationsproces. Essentielle olier er naturens kraft og magi på flaske. Det er potente kræfter, som påvirker vores biokemi på både et fysisk, psykisk og emotionelt plan. Derfor er de geniale hjælpere, når vi skal vækste. Oliernes samlede værdi (ved køb af hver enkelt olie, som er med i blandingerne)  2-3000 kr. 

Mulighed for tilkøb:

Extra billeder 

Sparring på produktportefølje & hjemmesideoptimering

 

Essensbranding i øjenhøjde

“Branding Refresh”

Dette essensbranding & fotoforløb er til dig, der allerede har et magnetisk brand, og som ønsker opdaterede billeder fra din essens!

Du har ikke behov for at dykke ned i dit brand, for det står allerede stærkt og i allignment med dig. Tilgengæld ønsker du at blive SET, som den du virkelig er, og at have billeder der er et match til det!

Her får du billeder der passer til din hjemmeside, til annoncering, covers til SoMe og salgskampagner + billeder til SoMe på alle dine platforme.

Denne pakke er den perfekte for dig, der allerede har et  etableret og magnetisk brand, som du er klar til at vækste! 

(er du tidligere kunde, så kan du få denne pakke med modifikationer med en besparelse på 6.000 kr ex moms) 

DIN INVESTERING:

19.000 ex moms

Med mulighed for at betale i op til 12 rater. 

DIN INVESTERING INDEHOLDER:

1 timers online/eller reallife lær mig at kende session – for at jeg kan skabe magnetiske billeder af dig, har jeg brug for at lære dig at kende. Jeg skal også vide, hvilke behov du har, og derfor vil vi her danne rammen for vores fælles billedskabning. 

 60 minutters brand vision-planlægnings-session hos dig eller online – vi planlægger lokation, outfits, rekvisitter og key shots sammen, så dit brands historie bliver fortalt, så andre også kan mærke det.

Professionel make-up og styling inden shootet – 2,5 times varighed så du kan shine – med en makeup, der passer lige til dig – helt naturlig eller med mere kant. 

2,5 times shoot på op til 2 lokationer og 5-6 forskellige outfits.

Makeup-artist og styling er med under hele shootet – for at sikre at alle detaljer er lige i skabet, og sørge for at du stråler.

25 digitale, varierede billeder i både fuld resolution samt i social media resolution i et online galleri med smukke billeder i allignment med dig og dit brand. (med mulighed for tilkøb af flere billeder).

Redigering og retouchering er inkluderet 

Kørsel de første 50 km fra Ryomgård, herefter 6 kr. per km i Jylland 

Mulighed for tilkøb:

Extra billeder 

 

co-create og skab magi

“Veninde/samarbejdspartner-pakken”

Denne løsning er til dig, der er SÅ klar til dit next level – og det er din veninde også! I har hver jeres business, men der er masser af ligheder i jeres brand – måske arbejder I inden for samme genre, måske har I samme værdier, måske er jeres æstetik på linje. Under alle omstændigheder – så elsker I at blive inspireret af hinanden, og I elsker at have én at følges med på jeres rejse.  Begge er I klar til en kæmpe opgradering i jeres brand og liv, og I er klar til at skabe massiv vækst i jeres business – så I skal selvfølgelig have billeder der er et match til det! 

 Her I denne pakke får I alt det bedste fra  “Gør dit brand magnetisk”. I får hver især den vigtige brandudvikling på jeres eget brand, OG I får den fantastiske energi fra én I virkelig værdsætter. Sammen forfølger I jeres drømme og laver dem til reelle mål, der bliver til en virkelighed, hvor I bidrager BIG TIME udfra jeres essens! 

Denne løsning er genial til dig, der elsker at co-create, og som ved hvilken magi, der kan komme ud af det! 

Jeg ELSKER selv denne løsning – for jeg har gentagne gange oplevet hvilken helt særlig energi der skabes herfra – som skaber fantastisk levende billeder! Tryghed og glæde er i fokus, mens I hjælper hinanden med at shine. Dertil er der næsten altid brug for statister, og her kan I let være hinandens. Samtidig er det skønt, at have én at forberede sig med – rekvisitter, outfits, og alt det andet, der skal klargøres – samt én at gennemgå alle de mentale processer, som helt naturligt opstår i vores process.

Med denne løsning giver jeg 3.000 kr ex moms i rabat til hver af jer, samtidig med at jeg smider flere timer i puljen! Derfor bliver jeres investering:

DIN INVESTERING:

29.000 ex moms per person

Med mulighed for at betale i op til 12 rater. 

DIN INVESTERING INDEHOLDER

2 timers online individuel brandingudvikling til hver af jer – sammen udvikler vi på hver af jeres brand, så det kommer i allignment med jeres essens.  Hos mig står du ikke alene med processen med at svare på brandingspørgsmål – vi gør det sammen, og jeg bruger en af mine naturlige genizoner – at hjælpe dig til dit næste niveau undervejs.

90 minutters individuel brand vision-planlægningssession hos hver af jer –  (hvis du bor indenfor 50 km fra Ryomgård – ellers gør vi det online) – vi planlægger lokationer, outfits, rekvisitter og key shots sammen, så dit brands historie bliver fortalt, så andre også kan mærke det.

1 times online fælles planlægningssession – her samler vi trådene og får skabt en plan, der gør at I begge kan shine!

Professionel make-up og styling inden shootet – så I kan shine hele dagen – med en makeup, der passer lige til hver af jer – helt naturlig eller med mere kant. 

2 x 6 timers heldags shoot fordelt på 2 dage med op til 4 forskellige lokationer per dag og 8-12 forskellige outfits.

Makeup-artist og styling er med under hele shootet – for at sikre at alle detaljer er lige i skabet, og sørge for at du stråler.

100 digitale varierede billeder til hver af jer i både fuld resolution samt i social media resolution i et online galleri med smukke billeder i allignment med dig og dit brand – til alle dine platforme. Har I brug for hjælp til at udvælge billeder, så er jeg her selvfølgelig!

1,5 times fælles opsamlende møde online –  Her får I vejledning i forhold til brug af billeder og i at steppe endnu mere ind i jeres nye selvbilleder.

Redigering og retouchering er inkluderet – 10 stk fuld retoucheret til hver af jer, resten med min signatur redigering.

Kørsel de første 50 km fra Ryomgård, herefter 6 kr. per km i Jylland – til København koster det 3.000 ex moms i alt per tur.

BONUS: 

2 energetiske essensclearinger til hver af jer hvor jeg clearer og healer blokeringer fra dette & tidligere liv, som ubevidst (&  måske) bevidst spænder ben for jer.  Værdi i sig selv: 2400 ex moms

2 olieblandinger udvalgt individuelt til jer og jeres behov som vil støtte jer i jeres transformationsprocesser. Essentielle olier er naturens kraft og magi på flaske. Det er potente kræfter, som påvirker vores biokemi på både et fysisk, psykisk og emotionelt plan. Derfor er de geniale hjælpere, når vi skal vækste. Oliernes samlede værdi (ved køb af hver enkelt olie, som er med i blandingerne)  2-3000 kr. 

Billeder og film i tråd med den du er

Billeder og film i tråd med den du er

Billeder og film i tråd med den du er

Billeder og film i tråd med den du er

Billeder og film i tråd med den du er

Billeder og film i tråd med den du er

Billeder og film i tråd med den du er

Billeder og film i tråd med den du er

Billeder og film i tråd med den du er