Marie Fogh Bøgh

Personlig brandingfotograf
Lær mig bedre at kende

Hej, jeg er Marie

Mit allerstørste drive i livet, det er at gøre en positiv forskel. For mine nærmeste, for mine samarbejdspartnere, for mine kunder og for mig selv. Faktisk, så tror jeg, at det er det vi alle er her for. For at bidrage i verden med det der hver især er vores særlige passioner og genizoner. Og én af livets største og mest spændende udfordringer er i mine øjne at finde ind til det, og så hele tiden fintune det. Jeg føler, at jeg har fundet det – og jeg ELSKER at bidrage til at andre kvinder også kan opnå det samme! 

Mit liv har sin rod og omdrejningskraft omkring min familie. Den består af mig og min hustru Matilde og vores to børn Frej og Edith. De er nu 3,5 år og 17 måneder. Hvis man tager et kig på Matildes instaprofil @matildeboegh så kan man se, at vi har en del heste, hund og katte. Vi bor verdens bedste sted på landet på Djursland i et lille hus med skov og eng som en del af baghaven.

Vores familie består også af Jonas – @jonasnormann som er far til vores børn samt hans søde kæreste Betina. De bor sammen i Vejle, og Frej er på weekend der en gang i måneden og når Edith bliver stor nok, så kommer hun også til det, og så ses vi lidt ind i mellem. Det er en familiekonstellation, som vi er stolte af, og som fungerer godt for os.

Hvis du vil læse mere om det, så hop ind på @mariefoghboegh_gammelprofil på instagram og led lidt i opslagene, der er en serie, hvor jeg har skrevet lidt mere om det.

 

 

Multipassioneret, super nørdet, energifuld, kreativ, purposedrevet, detaljenørd, super distræt og samtidig ret tjekket, er blandt andet sådan jeg ser mig selv. Jeg har nemt ved at blive god til de ting, som jeg har drive på, og jeg er super seriøs omkring mit arbejde – jeg bruger også bare enormt meget spildtid på at lede efter mine ting (fortæl mig at jeg ikke er alene?) 

Jeg er altid i udvikling, som menneske, fagligt og spirituelt. Jeg er ikke særlig batik eller lilla i mine egne øjne, men mine brødre synes jeg er super alternativ.  For mig kommer det bare til udtryk som en fuldstændig klar viden om at universet er med os, og at vi er her på jorden af en grund, og det er mit udgangspunkt for livet, hvilket gør, at jeg ser læring i alle situationer.

 

Jeg er helt enormt optaget af at skabe en hverdag fuld af alt det vi elsker (og er ret så succesfuld i den retning) – og jeg elsker at hjælpe andre med at skabe det samme med film og billeder der er magnetiske, så mine ambitiøse, skønne kunder også kan skabe en hverdag de elsker med udgangspunkt i en succesfuld business.

Tusind tak fordi du overvejer, om jeg er den rette til at hjælpe dig – det er jeg så ovenud begejstret for! Jeg vil gøre mit allerbedste for, at du får en god oplevelse sammen med mig – fra første kontakt til langt efter, at du har modtaget dine film og billeder. 
Lær mig endnu bedre at kende

Personlige film: