Mine kunder siger

Fokus på den gode oplevelse
Læs om 

Mine kunders oplevelser

Marie tager de mest magiske billeder!! I selve processen op til, har Marie været virkelig god til at kommunikere om processen og om hvad jeg skulle gøre samt hvad jeg kunne forvente af resultat. Selve fotooplevelsen blev en rigtig god oplevelse. Begge mine piger blev lynhurtigt trygge ved Marie og jeg selv følte mig også afslappet og godt tilpas. Jeg ELSKER de billeder som jeg fik taget sidste sommer. Så har jeg altid et udvalg af smukke billeder af mig som jeg kan bruge til diverse content til min business.
Tanja Neergaard

The mamma choice

At samarbejde med Marie har været den største glæde! Lige fra den allerførste kontakt mærkede vi, at vi var i de bedste hænder. Marie formår at skabe så fint et samspil mellem struktur og retning og nærvær og indføling. Hele processen omkring at tune ind på vores brand har givet os rigtig meget. Vi er blevet mere bevidste om os selv og om det aftryk, som vi gerne vil efterlade i vores målgruppe og om vores drømme for fremtiden. Marie har været en super god guide i den proces. Selve den dag billederne blev taget, ønsker vi, at vi kunne opleve igen og igen ~ på baggrund af god planlægning, professionalisme og det skønne væsen Marie bare ER, var det en festdag, hvor vi trygt kunne læne os ind i processen og bare nyde det hele. Og så er der jo billederne, som er frugten af det hele… dem ELSKER vi! Vi føler os set og kan virkelig genkende os selv i det fantastiske resultat, som Marie har skabt i samarbejde med os. Vi glæder os allerede til næste gang! TAK 🙏🏻❤️

Signe og Kristian Elgaard

Nor36

Jeg er selv fotograf med fokus på fødsler og familier. Derfor var jeg ret kræsen med at finde den rigtige fotograf til at tage mine egne familiebilleder. Jeg havde et ønske om at billederne samtidigt “brander” mig på en måde, sådan at min målgruppe connecter med mig. Maries stil, kvalitet, tilgang og sans for detaljer var fra starten de vindende elementer. Hendes fremgangsmåde både under forberedelsen og hendes rolige væsen under fotograferingen med min livlige familie gav mig ro og tiltro til, at billederne vil blive lige som ønsket. Og jeg ELSKER de billeder. Så mange fantastiske billeder. Der var tid og nærvær, som billederne afspejler i den grad.

Eva Walther

Fødsels og lifestyle fotograf

Marie er fantastisk ❤️Det hun kan er magisk. Da vi startede det kæmpe projekt sammen, vidste jeg ikke hvad jeg forventede, men da jeg så produkterne kunne jeg ikke ønske mere. Jeg elsker hvert eneste film og billede.

I virkeligheden vil jeg ikke dele Marie med nogen 😉 men verden fortjener hendes kæmpe talent.

Hun er på alle måder et særligt menneske. Tusind tak for et skønt bekendtskab og for en ekstraordinær indsats.  Tusind tak for dig.

Nanna Kruuse

Psykolog og indehaver af ADD-klinikken

Marie udviser en fantastisk energi, der får en til at tro ekstra på sig selv. Hun er en stor inspiration, når man skal bygge sin egen business op, idet hun hepper på en, og overbeviser en om, at man er det hele værd! Marie har virkelig en unik energi! Og så er hun bare en dygtig fotograf. Hun får mine varmeste anbefalinger! 

 

Ane Gleerup

Gleerup Studio

Jeg har lige haft et fantastisk forløb, hvor jeg fik taget billeder samt lavet film til min hjemmeside.  Marie var fra starten fantastisk dygtig til at hjælpe mig med at finde ud af, hvad jeg præcist gerne ville fortælle på min hjemmeside. Ihærdig, dygtig og grundig med sit arbejde. Ingen tvivl om at hun mestrer at finde ind til det meningsfulde.

Lise-Lotte Guldbæk

Psykoterapeut