Bliv magnetisk i dit visuelle udtryk

WORKSHOP
2022 er dit år!

Det er tid til at tage din drøm seriøst og få skabt et visuelt univers som er et match til din essens!

GÅ FRA UTYDELIG TIL MAGNETISK

Drømmer du også om at bidrage stort?

Ønsker du at skabe massive bidrag, MEN føler at dine billeder og visuelle stil ikke er et match til det, eller ikke repræsenterer DIG?

Drømmer du om at skabe en succesfuld forretning, der matcher dine vildeste drømme?

Men du ved ikke, hvordan du skaber et personlig brand, som er I tråd med det?

Jeg hører dig! Det var lige præcis sådan jeg også følte det. Jeg gik og var semigladfor livet, og følte mig ofte drænet, indtil jeg tog skridtet som selvstændig og fandt min store passion, helt i tråd med mit inderste – så jeg kan BIDRAGE stort!

Det var dog først, da jeg fik skabt et visuelt udtryk med billeder af MIG i tråd med den jeg virkelig er, at min forretning virkelig tog fart!

I denne workshop vil jeg dele mine bedste hemmeligheder, hjælpe dig ind til din kerne, og give dig den viden du har brug for, så du kan skabe et visuelt univers, som dine drømmekunder bare VIL være en del af !  

Er dette for dig? 

Denne workshop er for dig der:

✹ … sidder med følelsen af ikke at turde stå i dit eget spotlight, som den du du virkelig er!

✹ … oplever at det ikke føles som DIG (altså den rigtige powerfulde version af dig), når du poster billeder af dig på instagram, Facebook mm!

✹ … oplever at dine billeder har slet ikke den vibe du ønsker! 

✹… ønsker billeder i tråd med dig og dit brand, men du er i tvivl om hvad det overhovedet vil sige, for ikke at tale om, hvordan du skaber det!

✹… ikke ved hvad du skal lave på dine billeder!

✹… ikke ved hvordan du selv skal tage dine billeder!

✹… der oplever at din mangel på viden om, hvordan man tager gode billeder, stopper dig i overhovedet at gå i gang med billeder – hvilket påvirker din synlighed negativt!

✹… der ønsker at connecte med din drømmemålgruppe, men du føler ikke at dine billeder repræsenterer DIG, så derfor har din drømmemålgruppe ikke fået øjnene op for dig! 

✹… der ønsker hjælp til at skabe en rød tråd i dit visuelle udtryk på alle dine platforme.

✹… der er fuldstændig KLAR til at skabe en succesfuld forretning NU! Og som VED, at billeder og det visuelle siger mere end 1000 ord !

Lær at skabe levende billeder der kan mærkes

I tråd med den du er!

HVAD FÅR DU UD AF WORKSHOPPEN?

Når vi er færdige med workshoppen vil du have:

✔️… udfoldet dine visioner for 2022 – så du skaber et visuelt udtryk der er et match til det!

✔️… styr på dit værdikompas, som du kan altid vil kunne navigere ud fra – både når du skal skabe dit visuelle udtryk, men også når du skal træffe beslutninger i dit liv og business generelt!   

✔️ … fuldstændig styr på hvilke visuelle historier lige præcis DU har brug for at fortælle og vise. 

✔️… viden om billedskabning så du selv (med din smartphone eller kamera) kan skabe billeder til både SoMe, website & annoncer fuldstændig i tråd med DIG og dit brand. 

✔️… viden om hvordan du skaber en rød tråd i dit visuelle univers på tværs af alle dine platforme som er fuldstændig magnetisk. 

… og ikke mindst …

✔️… fået fornyet din energi, dit gåpåmod og dit drive, så du kan gå direkte ud og skabe dit magnetiske visuelle univers, som er et match til din drømmebusiness!

Lær at skabe levende billeder der kan mærkes

Du skal bare være dig!

Marie er en magiker bag et kamera. Hun forstod virkelig at fange min essens på mine brandbilleder. Hun har en rigtig god forretningsforståelse og evner at skabe billeder der fortæller de historier der skal til, for at ens drømmekunder kan mærke hvem man er  og hvad man har på hjertet. For mig har det betyder at min hjemmeside, salgssider og mit content til sociale medier er blevet 100 gange nemmere at lave og ser 100 gange bedre ud. Jeg skal ikke bruge hverken tid eller penge på at finde de rigtige billeder med de helt rigtige udtryk og farver, og det er en kæmpe stor hjælp. Marie vil være en genial samarbejdspartner, hvis du ønsker at tage din forretning til det næste niveau og begynde at blive synlig fra et powerfuldt autentisk sted. Hun har mine aller største anbefalinger.

Mia Poulsen

Business mentor, Soulfull Business

Essensbranding i øjenhøjde

ALT Det praktiske

Sæt kryds i kalenderen den onsdag den 12. januar kl. 10

SÅDAN FOREGÅR DET

Efter tilmelding vil du modtage en mail med et zoomlink, hvor vi mødes onsdag den 12. januar kl. 10 til en tre timers workshop.

Jeg vil være spaceholder for at du og de andre deltagere kan skabe vild transformation i forhold til dit brand og dets visuelle udtryk.

Formatet vil være en blanding af undervisning og praktiske opgaver – så du kommer derfra med en reel forandring. Undervejs får du selvfølgelig mulighed for at stille alle de spørgsmål, som du måtte have.

Kan du ikke deltage live, er der mulighed for replay –  efter et par dage vil du få tilsendt hele workshoppen lige i din mailboks, så du kan se den lige når det passer dig!

… OG PRISEN…?

Det er en total no-brainer, hvis du spørger mig!

Pris: 399 kr. ex moms

Normal prisen på denne workshop er 1499 kr. ex moms

Kom med og smæk dørene op for 2022 med stil og glæde!  Jeg vil ELSKE at have dig med!

Mit hvorfor

At hjælpe dig med at skabe et liv du elsker

De her to krudtugler er mit hvorfor – Jeg er nemlig helt enormt optaget af at skabe en hverdag fuld af alt det vi elsker (og er ret så succesfuld i den retning) – og jeg ELSKER at hjælpe skønne, ambitiøse kvinder som er her i verden for at bidrage, med også at skabe en hverdag de elsker med udgangspunkt i en succesfuld business – bare ved at være sig selv, og skabe fra alignment.

Til daglig hjælper jeg ambitiøse kvinder med at blive magnetiske i deres brand, og med at skabe kæmpe opgraderinger i deres brand – så de skaber connections med deres drømmekunder og så de med lethed kan træde ind i deres BIG TIME NEXT LEVEL. 

Og jeg intet mindre end ELSKER det!

Billeder i tråd med den du er

Billeder i tråd med den du er

Billeder i tråd med den du er

Billeder i tråd med den du er

Billeder i tråd med den du er

Billeder i tråd med den du er

Billeder i tråd med den du er

Billeder i tråd med den du er

Billeder i tråd med den du er